KLARHET & INNSIKT

En utdannelse som garantert vil ta deg til et dypere nivå i deg selv. 

 

 

Lurer du på hva ditt neste steg er?

Ønsker du å lære universets språk flytende?

Ønsker du å åpne 3.øye?

Tenker du tanker som: 'jeg må bare... først'  eller er du usikker på hva du har for evner og talenter eller av en eller annen grunn kommer ikke helt ut med det?

Slutt å tenk slik, gjør noe med det.

Mange går i årevis uten å komme til innsikt i disse spørsmål. 

Hør mer i video her. Ps. lyden er litt skranten.

Denne utdannelsen er en dyp selvutvikling med mange gode praktiske verktøy for å virkelig komme i balanse, være i klarhet i deg selv og kunne navigere i omgivelsene med innsikt og letthet. Jeg vil lære fra meg alt jeg har av visdom for å lære deg universets språk - flytende. Nøkkelen til selv-navigering samt nøkkelen til å hjelpe andre.

Er du terapeut er dette en mulighet å lære deg verktøy som skiller deg fra massen. La din unikhet være din suksess og utstråling.

Jeg har undervist 2 årige utdannelser og mange kurser i Norge og i Danmark. Jeg er sertifisert LivsCoach, jeg har bred, god erfaring og jeg vet nøyaktig hva denne denne prosessen kan gi deg.

Jeg vet godt hva en lengre utdannelse gjør med deg. Den vil forandre deg på mange plan, og du vil transformeres inn til din naturlighet. Din autentiske utstråling. Du vil lære å kjenne dine sterke sider, dine skyggesider og dine potensial. Hvilke verktøy har du med deg i dette liv? Hva er du skal utfolde og bidra med?

 

 Tema for utdannelsen er blant annet;

  • Modul 1 - 3: Lær Din Åndelige ryggrad. Få dyp innsikt i trelags visdom i chakra, kabbala og de hellige sakramenter. Det vil være en svært dypt utrenselse av gamle minner, uønskede programeringer, hypnose energi, traumer og det som skaper bly i materien (det som gir tyngde). I denne prosessen, gjennom disse tre moduler vil din materie blir lettere og du vil lette få manifistert det du lengter etter og brenner for. Du vil se og merke i klarhet. Tenk metaforen med luftballongen og sandsekker som løftes av. En etter en, i ditt tempo, og i gruppe energien løfter vi hverandre.Modul 4: Jeg lærer deg alt jeg kan om transformasjonsteknikker, coaching og intuitiv veiledning. Jeg vil lære bort det beste av det som etter min mening fungerer i praksis.
  • Modul 5 og 6: Forstå din Sjels Astrologi. Lær deg din egen astrologi og forstå universets overordnede plan, både for deg selv personlig, men også samfunnsmessig globalt. Vi tar opp hver enkelt sitt kart. I astrologien forstår vi at det er en dyp orden i kaos.
  • Modul 7: Lær AuraRens og HjerteMosaikk teknikk. Vi leser hverandre. Lær teknikker hvor du kan via dimensjonene lese, bevitne og løfte mennesker og situasjoner. 

Modul 1 starter 13 oktober 2017. Deretter er modul 2 i desember, modul 3 i februar, modul 4 i april, modul 5 i juni og modul 6 i august og modul 7 i oktober. Alle kursdeltakere får kursbevis. 

Pris er 3.300 pr undervisnings-helg inkludert overnatting i vakre Skjersvik. Du kan betale alt under ett eller pr helg. Ønsker du å betale pr helg har vi en felles kontrakt på det.

Legger det åpent at dette kurset holdes i Etne i vakre Skjersvik. Der får vi muligheten til å være sammen hele helgen uten avbrekk inkl. måltider. På den måten får vi maksimalt utbytte kurset. Skjersvik er i et vakkert naturtempel med eget undervisningslokale og overnatting (veldig god standard), og det er mulig å ha samlinger ute i fantastisk natur, lage bål, bade etc.

Link til å se film av undervisningshuset og området, KLIKK HER 

Hvordan komme seg til Skjersvik?
Stavanger: Felles transport i bil og båt. Avtales på forhånd (3 plasser igjen).
Oslo: Tog/fly til Stavanger + fellestransport i bil.
Bergen: Bil og båt, eller westamaran til Skånevik. Du vil bli hentet i Skånevik som er 15 min fra Skjersvik.
Stord, Bømlo, Kvinnherad: westamaran til Skånevik. Der blir du hentet.
Haugesund: kan ordne fellestransport med avtale å møtes i Aksdal.
Odda: Bil

 

Hege Myhre
Mobil: 00 47 909 86 021

Tilsvarende undervisning kan settes opp i Oslo ogTromsø.