Om

Hei, jeg heter Hege Myhre, jeg er 1977 årgang og er bosatt i Stavanger, Norge.

Min intensjon er å hjelpe mennesker ut av frustrasjon og gamle- eller tunge tankemønstre som hindrer dem i å leve et liv i harmoni med seg selv og sine nærmeste. Min lidenskap er å hjelpe mennesker å komme i ekte nærvær i seg selv, for å kunne møte- og nyte livets mangfoldige aspekter. Livet går opp og ned, og det handler mer om å holde sin kraft hjemme og å kunne stå støtt i den - uansett hva som skjer. Dette gir en solid og ekte trygghet som er en stabil og god grunnmur.

Vi trenger alle en retning og klarhet i oss selv.

Jeg fant tidlig ut at det er mennesker som, via seg selv, våger å vise sin erfarte vei som virkelig gjør en forskjell. De vil nemlig kunne transformere og skape rommet for varig reel endring hos andre som ønsker det. Teori er viktig og nyttig, praksis er mer.

Jeg er utdannet Business- og Livs coach og er intuitiv livsveileder. Jeg har i hele mitt voksne liv sett energifelt fysisk og bruker min indre klarhet som verktøy. Jeg stiller spørsmål for å åpne opp, og går så dypt som det er nødvendig for å få et gjennombrudd i riktig tempo for klient eller gruppe. 

Jeg har jobbet som kvalitet- og sikkerhetsleder og har god erfaring fra salg i næringsliv. Se min CV her.

Mine verdier er ærlighet, sannhet og integritet.

Integritet for meg er når et menneske står i sine verdier og har en viss modenhet og ære i sin visdom. En slik ære kan være å tørre å stå i sin egen sannhet, være annerledes. Våge å lede i storhet. Være uenig på tross av gruppepress. Være modig for seg selv og andre mennesker. Dette beundrer jeg hos andre, og etterstreber i meg selv daglig.

Pr i dag møter jeg mennesker på telefon, jeg tar i mot mennesker til mitt kontor i Stavanger, og jeg lager online kurser. Jeg har kunder i hele Norge og Danmark. Jeg er i kontinuerlig utdannelse og studerer fortiden språk og astrologi. Jeg ønsker å utvide mine perspektiv og knytte linjer og skape vekst i meg selv. Slik skaper jeg også vekst og inspirasjon for dem jeg møter på min vei.

Hos meg kan du forvente en samtale, et møte, som omfatter hele ditt vesen. Ikke kun det fysiske som vi ser med det blotte øye, men hele ditt energisystem. Jeg vet at feks. et vondt kne har en dypere historie å fortelle. En dårlig rygg, benbrudd, migrene, angst, uro mm har alltid startet et annet sted i deg. Og det er dit vi skal om vi skal nå roten av utfordringen og utligne den. Jeg finstiller meg og åpner for det du kommer med. Ikke alle vet alltid hvorfor de kommer, men det er alltid mye klarer når de er har hatt en time.

Jeg har jobbet som selvstendig og på fulltid fra årskifte 2010/11.

Jeg ivaretar min taushetsplikt i ett og alt.

Ta gjerne kontakt for en samtale.

Gode hilsener fra 
Hege Myhre
Mobil: +47 909 86 021

Ofte stilte spørsmål jeg får:

De som kommer til deg, hva ønsker de at du hjelper dem med?

Det er det ingen fasit på. Det varierer like mye som menneskene som kommer. For å gi noen eksempler så kan det være et ønske om klarhet og veiretning i seg selv, øke sin utstråling, merke sin egen kraft, mer sødme og balanse i livet. Dyp selvutvikling

Det kan og være et ønske om å rense ut; indre uro, mental stress, utbrenthet, 'hva gjør jeg nå?' aktig, fraværende livskraft og angst.

Det kan være utfordringer i relasjoner i familie eller/og i jobb.

Hvilke typer mennesker kommer til deg?

Alle typer. Kvinner og menn i alle aldre og i alle typer samfunnslag. 

Alt fra yogalærere, terapauter, tannleger, psykologer, advokater, sykepleiere,  hjemmeværende, lærere, elever, barn, ledere, arbeidsledige mfl.

Ofte kan mennesker som selv er terapauter, og som bistår andre mennesker, merker at de mister energi på jobb eller i sine relasjoner.

Mange 'lekker' energi, og det kan vi gjør noe med når vi finner den bakenforliggende årsak.

Hva betyr at du ser aura og energisystem?

Det betyr at når vi begynner en time så fokuserer jeg inn på ditt energisystem og kalibrerer meg inn til det du har kommet for, selv om det ikke er bevisst. Jeg ser fysisk og i mitt indre hva det kan være som gjør at du er 'der' du er, og hva som skal til for videre fremdrift.

Vi kan se på energisystemet i en metafor og bruke et garn-nøste med floker i. Jeg avdekker flokene og vi må løse dem en etter en og i riktig rekkefølge. Alt annet blir kaos.

Hvor mye koster en time og trenger jeg mer enn en?

 • 900,- pr 45-60 min
 • 1100,- pr 90 min
  Disse prisene gjelder for kontor.
 • Pr telefon er det 20% ut september 2017.

Ofte er mye gjort på en time. Det beror på omfang og hva en selv ønsker. 

Du kan betale via vipps eller til konto.

 • “Her skapes det sterke, kraftfulle, oppvekkende innsikter og magi på alle plan. Du, Hege, er en dyktig, varm, oppmerksom og raus sjel som jeg setter veldig stor pris på, og som jeg er kjempe takknemlig for å kunne tilbringe tid med, om det er på kurs, i behandling en til en, eller som venn. Anbefales på det varmeste! Takk Hege. ”

  Tone Lippestad

  Behandler

 • “Jeg har fått behandling av Hege flere ganger, det er helt magisk. Sist gang hadde jeg behandling via telefon, som også var knallbra!”

  Johanne Steinsvik Tveit

  Miljøterapaut

 • “Hege er utrolig dyktig. Jeg anbefaler dere andre å få oppleve denne energien. Hege; jeg gleder meg til neste gang vi møtes.”

  Lillian Irene Davidsen

  Daglig leder, Forus Naturterapi