Kontakt meg

Det er ikke alltid like lett å se seg selv klart. Noen gode intuitive spørsmål kan være åpnende.

Ønsker du en reading, veiledning, åpning av det som kan blokkere, ta kontakt;

 

 

Vi trenger hverandre til å samtale, til å inspirere og til å sortere i tanke- og følelsesgodset vi bærer. Ofte - når ord blir satt på det som tynger, frustrerer eller sliter kan utfordringene omdirigeres og bli konstruktive. Jeg har mange gode teknikker som gjør at energisystemet lettes. Det handler som å bryte murene av begrensninger.

Jeg har mange gode tilbakemeldinger og kan gi referanser som du ønsker det.

Ta kontakt for timebestilling enten det er i Stavanger eller pr telefon. 

Ønsker du å arrangere et av mine kurs der du bor så avtaler vi.

Du treffer meg på telefon: +47 909 86 021 eller send meg sms om du ønsker jeg tar kontakt med deg.

PRISER
En time (45-60 min) koster kr 900
90 min time koster kr 1100,-

Alle nye kunder får  20% ut september 2017

 • “Første gang eg traff deg Hege, var ein del år tilbake då eg var på ein meditasjons/healing kveld du leia i Haugesund. Seinare har eg vore med på fleire meditasjoner og healinger du har leia via internett. Denne sommaren meldte eg meg på kurset ditt om Sjelskontrakt og 8. chakra då det få tak i min livsoppgave lenge har vore eit sentralt tema for meg. I dag har du, ved hjelp av ditt klårsyn, astrologiske kunnskap, dine særegne evner og din intuisjon hjulpet meg å få stor klarhet i dette spørsmålet. Eg må takke deg for ditt vakre og milde vesen som klarer å møte alle sider og tema i meg med like stor respekt og ydmykhet. Mange, mange takk Hege, du er gull! ”

  Marit Digernes

 • “En ting å si om Hege; Suveren. Hun er blant de dyktigste kursholdere jeg har møtt som jobber i henhold til den nye tidens frekvenser. Her skapes magi på alle plan, og vi blir veiledet med stødighet i oss selv til svarene som vi bærer i oss. Hun er en mester til å få oss til å se bakenforliggende slørene, og det er til tider overveldende. På hennes kurs blir veien til mens en går, og en får alltid det en har bruk for der og da. Nå er det ikke for meg lenger et tema lenger hva kursets tema er, snarere at det skal holdes kurs.”

  Tone

  Selvstendig næringsdrivende

 • “Jeg melder meg på kurs hos Hege i full tillit, og hun får oss til å skape magi hver gang! Anbefaler Hege Myhre's kurs fra hjerte til hjerte! Er du klar så gi deg selv denne gaven og meld deg på kurs nå!”

  Kursdeltaker